Current track

Title

Artist


Rămas bun domnului fost director al Direcției Agricole Vaslui

#Postat de on februarie 20, 2021

Trupul neînsufletit al lui Ioan Dima, fostul director al Direcției Agricole Vaslui, ajunge, astãzi, la Cimitirul Eternitatea, în jurul orei 13.00. Slujba de înmormântare va începe la ora 14.30.

Sursa foto: Vasluianul

Primarul Vasile Pavãl a transmis un mesaj emotionant pentru cel care a fost Ioan Dima, membru important în Consiliul Seniorilor Vasluieni, entitate care functioneazã sub patronajul Primãriei Vaslui.

„O veste tristã și neașteptatã a adus mâhnire în comunitatea vasluianã, cea a plecãrii dintre noi a inginerului Ioan Dima. În ultimii ani, a fost membru activ si implicat al Consiliului Seniorilor Vasluieni si ne-a dãruit din întelepciunea pe care doar viata trãitã frumos si cu folos o poate aduce. Cu vorba caldã si privirea binevoitoare, seniorul vasluian Ioan Dima a cucerit, de-a lungul anilor, respectul colegilor de muncã si al colaboratorilor institutiei pe care a condus-o, Directia Agricolã Vaslui. Ne vom aminti mereu cu cãldurã de zâmbetul prietenos si plãcerea cu care rãspundea solicitãrilor de a participa la evenimentele comunitãtii locale si regretãm cã încã un om valoros al Vasluiului ne pãrãseste! Întreaga noastrã compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu sã îl odihneascã în pace!”, a spus edilul Vasluiului.

Inginerul Ioan Dima a fost decorat de presedintele Iliescu cu Ordinul National “Pentru Merit” în grad de cavaler.

„Dumnezeu sã-l odihneascã și sã-l așeze, acolo în Ceruri, în rândul celor drepți!”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *