Current track

Title

Artist


Incredibil. Bătrână rânită de bucăti de avion, căzute din cer (Foto)

#Postat de on februarie 20, 2021

O femeie din Olanda a fost rănită și mai multe mașini avariate, după ce au fost lovite de bucăți de metal căzute dintr-un avion al cărui motor a explodat la decolare, scrie publicația La Libre Belgique. Longtail Aviation cargo 747 a pierdut piese din motor deasupra Meerssen-ului după decolarea de pe aeroportul Maastricht din Olanda.

Un avion Boeing 747 cargo, care a decolat sâmbătă după-amiază de pe aeroportul olandez Maastricht, a pierdut mai multe piese în urma exploziei unuia dintre cele patru motoare, survenită imediat după decolare. 

Bucăţi de metal au căzut în împrejurimile localităţii olandeze Meerssen, avariind câteva autoturisme și rănind o femeie în vârstă.

Avionul aparţine companiei aeriene britanice Longtail Aviation şi avea ca destinaţie New York. Aparatul a fost redirecţionat către aeroportul din oraşul belgian Liege, unde a aterizat.

Foto: bucăti desprinse din avion

Fotografii cu resturile motorului căzute din aer au fost postate pe pagina de Facebook The Aviation Consulting Group. Într-una din ele se vede o schijă metalică înfiptă în capota unei mașini.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *