Current track

Title

Artist


Valentin Crețescu, noul director la Registrul Auto Român, filiala Vaslui

#Postat de on februarie 18, 2021

Registrul Auto Român are un nou director, în persoana hușeanului Valentin Crețescu.Inginer mecanic de meserie, în cadrul Organismului de control al Service-urilor, Crețescu spune că vrea să continue munca și proiectele fostului director, legate de asfaltarea curții RAR Vaslui, până la stradă, dar și să încerce să aducă un plus instituției prin proiecte noi și o muncă de echipă, alături de profesioniști.


  Crețescu spune că va face tot ce îi va sta în putere să păstreze și chiar să ridice prestigiul de care se bucură instituția în prezent. Un alt proiect al actualului director este legat de scurtarea timpilor de așteptare la programările RAR, dar și modernizarea stației.
   ,,Pentru mine contează munca în echipă și vreau să fac lucruri bune acolo. Vreau să continui proiectul de asfaltare a curții început de dl Donosă, dar îmi doresc și noi proiecte care să aducă un plus valoare instituției. Cunosc colectivul de acolo și știu că sunt profesioniști. Pentru mine contează foarte mult munca în echipă și sper că, la sfârșitul mandatului meu, să pot privi cu mândrie înapoi. De asemenea, vreau să susțin și să încurajez tinerii ingineri pentru a-și face o carieră la Vaslui.  După aproximativ 25 de ani de vechime în câmpul muncii și în administrație, sper să fac față și în munca la Registrul Auto Român”, spune Valentin Crețescu.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *