Current track

Title

Artist


La Botoșani: o elevă bătăușă s-a ales cu nota 3 la purtare! În Bacău: bătăușele nu pot fi sancționate.

#Postat de on februarie 16, 2021

Incidentul s-a petrecut în spatele unui bloc situat în apropierea Liceului din Vorona, conform ziarului Monitorul de Botoșani. La Dărmănești, incidentul a avut loc tot în apropierea școlii.

foto: monitorulbt.ro

”O bătaie între două eleve de la Liceul din Vorona a fost filmată cu telefonul mobil de câțiva colegi și ulterior postată pe o rețea de socializare. O fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a este bătută cu palmele, pumnii și picioarele de o tânără de 16 ani, elevă în clasa a XI-a, ambele fiind de la aceeași unitate de învățământ.” – scrie monitorulbt.ro

Conducerea Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona a luat măsuri în cazul celor două fete care s-au luat la bătaie în apropierea unității de învățământ. Potrivit inspectorului școlar Ciprian Manolache,  fata de 16 ani care și-a bătut colega cu doi ani mai mică a fost sancționată cu nota trei la purtare. De asemenea, nota trei la purtare a primit și una dintre elevele care a filmat întreaga scenă și care a instigat la acte de violențe.

În cazul elevelor bătăușe din Dărmănești, Inspectoratul Școlar Bacaău a anunțat că nu le poate sancționa deoarecere bătaia a avut loc în afara școlii.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *