Current track

Title

Artist


Angajări pe perioadă nedeterminată în Primăria Vaslui

#Postat de on februarie 15, 2021

Primăria Vaslui face angajări pentru patru posturi de muncitor calificat în cadrul Direcției de Gospodărie Urbană, Serviciul Igienizare, Prestări Servicii în Regie Proprie.
Data limită pentru depunerea dosarelor este 25 februarie 2021, ora 14:00, urmând ca luna următoare să se desfășoare și concursul.

Pe 5 martie, ora 11:00, este programată proba practică, iar pe 10 martie, la aceeași oră, interviul.

Conditii  de participare:

– studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat sau studii generale finalizate cu diplomă sau echivalentă, caz în care trebuie să fie, totodată, absolvenți ai unui curs care să ateste specializarea profesională.

Vechimea în muncă sau în specialitatea calificării profesionale nu este neapărat necesară.
   Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatul trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale: are cetățenia română, cunoaște limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă reglementată de prevederile legale; are capacitate deplină de exercițiu; are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie; îndeplinește condițiile de studii și ; nu a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *