Current track

Title

Artist


Tânăr de 25 de ani, arestat preventiv după ce a provocat un accident mortal

#Postat de on ianuarie 25, 2021

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, în centrul stațiunii Vatra Dornei, în urma căruia un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa. Maşina în care se afla a fost lovită violent de un alt autoturism, care a intrat pe contrasens. Şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier era beat, iar acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Măsura nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Din primele cercetări ale poliţiei a rezultat că Marius Ovidiu V., de 25 ani, conducea duminică dimineața un autoturism Audi, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, din direcția Roșu către Argestru. Din cauza vitezei excesive și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW condus regulamentar de Cristian S. (28 ani), din municipiul Vatra Dornei.

În urma impactului, șoferul Volkswagenului a decedat la scurt timp, iar mama sa, o femeie de 50 de ani, pasager în autorurism, a fost rănită. Cea de-a treia victimă, o tânără de 23 de ani, pasageră în Audi, a ajuns şi ea la spital.

Șoferul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *