Current track

Title

Artist


Vaccinarea împotriva COVID-19 pentru veterani este în pregătire

#Postat de on ianuarie 9, 2021

În prima grupă de prioritate sunt cuprinse persoanele care optează pentru vaccinare şi care sunt înregistrate cu boli cronice, în funcţie de indicaţia terapeutică, pensionarii militari cu vârsta de peste 65 de ani, veteranii şi văduvele de război.

Cea de a doua grupă a acestei etape se adresează personalului militar şi civil în activitate, care nu a fost cuprins în grupele de prioritate anterioare, pensionarilor militari cu vârsta sub 65 de ani şi rezerviştilor voluntari.

Pentru personalul care nu se poate deplasa, se vor organiza prin grija centrelor de vaccinare, în funcţie de situaţie, echipe mobile care vor executa vaccinarea. În situaţiile în care personalul militar în rezervă, retragere, veteranii şi văduvele de război sau membrii de familie ai acestora nu se pot deplasa la centrele de vaccinare ale MApN, comandanţii unităţilor şi centrelor militare vor solicita sprijinul Direcţiilor de Sănătate Publică pentru programarea acestora la alte centre de vaccinare, din reţeaua Ministerului Sănătăţii, mai apropiate de zona de domiciliu.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *