Current track

Title

Artist


Echipament sportiv pentru tinerii fotbaliști din județul Bacău de la Liga a II-a din Germania!

#Postat de on ianuarie 7, 2021

În condițiile în care sportul juvenil, fotbalul, în special, este din ce în ce mai puțin susținut de stat, Asociația Județeană de Fotbal Bacău, prin președintele Cristian Sava, a găsit o modalitate de sprijinire a tinerilor sportivi. Astfel, printr-un parteneriat cu Asociația Regională de Fotbal din Westfalia și cu echipe de Liga a II-a din Germania, un important transport de materiale sportive și echipament urmează să ajungă la tinerii sportivi din județul Bacău.

„<Prietenul la nevoie se cunoaște>, spune un vechi proverb. Această zicală se potrivește de minune cu gestul, unul fără precedent, al partenerilor din Westfalia (Germania). Prin această acțiune, Asociația Regională de Fotbal din Westfalia, clubul german din Zweite Bundesliga, SC Paderborn 07, precum și alte grupări din a 2-a liga profesionsită din Germania, au colectat la finele anului trecut echipament sportiv și materiale sportive pentru fotbalul amator din județul Bacău.

Cea mai mare parte din aceste echipamente și materiale sportive va merge către membrii afiliați ai AJF Bacău, iar o altă parte către școlile din județul Bacău. Probabil că în luna februarie, după ce Germania va fi ieșit din lockdown, va fi posibil un transport pe ruta Bacău-Kamen și retur, pentru a aduce aceste materiale sportive la Bacău.

Le mulțumesc prietenilor care au răspuns afirmativ la rugămintea mea, respectiv, Manfred Schnieders, Gundolf Walaschewski, Martin Hornberger și Olli Topp”, precizează Cristian Sava, președintele Asociației Județene de Fotbal Bacău.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *