Current track

Title

Artist


Peste 250 de polițiști vor fi zilnic pe străzile din judeţ, până pe 3 ianuarie

#Postat de on decembrie 31, 2020

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că peste 250 de polițiști vor fi la datorie, zilnic, la nivel de județ, în intervalul 31 decembrie – 3 ianuarie, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Față de anii trecuți, acum una din priorități va fi legată de respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

”Echipajele de poliție, poliţie locală și jandarmerie aflate în serviciu pe raza județului Suceava, vor verifica modul de respectare a interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23:00—05:00. Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat doar pentru motive justificate”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

O altă problemă de actualitate a polițiștilor este legată de trafic, atât în privința riscului de accidente cât și cu privire la aglomerația așteptată pe DN 17, de la Vatra Dornei spre Suceava, mai ales duminică, 3 ianuarie. Polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului în localități dar vor fi prezenți și pe drumurile naționale și europene utilizând zilnic 10 aparate radar.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *