Current track

Title

Artist


Accident pe Varianta Bacău provocat de un şofer cu alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat (FOTO)

#Postat de on decembrie 29, 2020

Ieri, 28 decembrie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier, în afara localităţii Sarata, în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 55 de ani, din comuna Horgeşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2T (Varianta Ocolitoare Bacău), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din comuna Racova.

Foto/DRDP Iasi

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest , acesta a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 55 de ani şi rezultat negativ pentru cel de 42 de ani. Totodată, le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

  •  

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *