Current track

Title

Artist


O tânără și copilul ei căutați de poliție, după ce au dispărut de acasă

#Postat de on decembrie 27, 2020

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei Constantin Mihaela Andreea, de 20 de ani, și a fiului său Constantin Nicolas Daniel Emil, în vârstă de 10 luni, dispăruți la data de 23 decembrie 2020.

La data de 26 decembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie de 46 de ani, din Țibucani, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2020, fiica sa CONSTANTIN MIHAELA ANDREEA, în vârstă de 20 de ani, împreună cu nepotul său CONSTANTIN NICOLAS DANIEL EMIL, de 10 luni, a părăsit în mod voluntar de la domiciliu și nu au revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,60- 1,65 m, greutate – 45 – 50 de kilograme, păr șaten, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac alb, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu bocanci negri.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minorul le purta la momentul dispariției.

Din investigațiile preliminare efectuate de polițiști a reieșit că aceasta a mai părăsit voluntar domiciliul în luna octombrie 2020, revenind ulterior.

Polițiștii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *