Current track

Title

Artist


Containere pentru amenajarea unor puncte de triaj epidemiologic, distribuite spitalelor din Suceava, Rădăuți și Siret

#Postat de on decembrie 21, 2020

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că în cursul zilei au fost distribuite patru construcții containere, precum şi o serie de materiale necesare organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la spitalele din Suceava, Rădăuţi şi Siret. Materialele provin din rezerva de stat a României și au fost obținute în urma solicitării adresate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, pe 9 decembrie.

Între materialele primite se numără patru radiatoare electrice, precum și elemente de cazarmament, respectiv paturi, saltele, pături, şi cearșafuri. Astfel, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava – spital suport COVID-19 a primit o construcție ușoară din elemente modulate, un radiator electric, precum și 800 cearșafuri.

Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți – spital suport Covid-19 faza a II-a a primit o construcție ușoară din elemente modulate, un radiator electric, precum și patru paturi, patru saltele, patru pături și patru cearșafuri.

La Spitalul de Boli Cronice Siret – spital suport Covid-19 faza a II-a, respectiv Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret au ajuns două construcții ușoare din elemente modulate și două radiatoare electrice.

Totodată, la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni au ajuns 350 pături și 700 cearșafuri.

Aceste materiale vor fi destinate organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2, care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale de specialitate în unitățile sanitare din județul Suceava, pentru organizarea unor puncte farmaceutice provizorii în cadrul unităților medicale, pentru asigurarea asistenței medicale specializate, respectiv pentru dezechiparea, decontaminarea și dezinfecția personalului medical angrenat în gestionarea riscului epidemiologic generat de pandemia de COVID-19.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *