Current track

Title

Artist


Vaslui: Patru tineri din Zorleni, reținuți de poliție pentru tâlhărie calificată

#Postat de on decembrie 17, 2020

Infractorii reținuți de poliție, de această dată, au fost, din păcate, patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, din comuna Zorleni,  județul Vaslui.

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad i-a reținut pe acești tineri pentru săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bâarlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au probat activitatea infracțională a patru persoane din județul Vaslui, bănuite de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 5 decembrie  a.c., în jurul orei 00:00, persoanele bănuite ar fi pătruns în locuinței persoanei vătămate, un bătrân de 89 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, și, prin exercitarea de violențe asupra acestuia, au sustras suma de 1600 de lei.

Totodată, din probatoriul adminstrat a rezultat și faptul că, în noaptea de 11 decembrie a.c., cei patru tineri, folosind același mod de operare, ar fi pătruns în locuințele altor doi bătrâni, de pe raza comunei Zorleni, județul Vaslui, de unde, prin exercitarea de violențe, ar fi sustras diferite sume de bani.

Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1800 de lei .

În data de 16 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat, față de cei patru tineri, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Nr.   342  din  17  decembrie  2020


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *