Current track

Title

Artist


Peste 9.000 de persoane legitimate pentru preveniriea și combaterea răspândirii COVID – 19

#Postat de on decembrie 14, 2020

În ultimele 72 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au participat la acțiuni organizate în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Zilnic, un total de peste 250 de efective formate din polițiști, polițiști locali, jandarmi, împreună cu celelalte autorităţi cu atribuţii în domeniu au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe și în trafic.

”Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost verificate 582 de obiective, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost legitimate 9193 persoane și au fost verificate 802 de mijloace de transport. Echipele mixte de control au identificat 248 de situaţii de nerespectare a măsurii de protecţie individuală în care s-a impus măsura sancționării contravenționale. ” – Gabriela Ciobanu – Comisar de poliție I.J.P. Bacău

Acțiunile vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte măsurile de distanțare socială, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *