Current track

Title

Artist


Ambulanțier de la SAJ Bacău, răpus de Covid!

#Postat de on decembrie 3, 2020

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău este în doliu după ce ieri unul dintre cei mai vechi angajaţi a murit răpus de Covid. Acesta este primul caz în care un cadru din rândul personalului medical al SAJ Bacău pierde definitiv lupta cu virusul ucigaş.

„Din păcate astăzi colegul nostru ambulanţier Măricel Ciubotaru de la SAJ Bacău ne-a părăsit învins de acest virus blestemat. A fost un coleg cu sufletul enorm de mare care a ajutat cât a putut pe toți. A ajutat la salvarea a mii de pacienți, dar din păcate pe el nu s-a putut salava. Dumnezeu să-l odihnească iar pe cei dragi ai lui să-i întărească!”, spun colegii săi de la Ambulanţă.

Potrivit ultimei raportări de acest fel al Grupului de Comunicare Strategică, până în data de 27 octombrie 2020, un număr de 3.847 cadre din rândul personalului medical (medici, asistenți medicali, ambulantieri și infirmieri) au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Au fost înregistrate și 33 decese în rândul aceluiași personal medical, informează GCS, în ultimul raport întocmit. 


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *