Current track

Title

Artist


Motive pentru a privi cu optimism spre anul 2021!

#Postat de on noiembrie 30, 2020

După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu.

  1. Apariția vaccinurilor anti Covid-19 reprezintă unul din lucrurile care ne dau speranțe pentru un an mai bun. Au apărut deja vaccinuri candidat, sunt foarte aproape de licențiere.
  2. Al doilea motiv de optimism este că ne aflăm într-o eră a facilitării comunicării informației fără precedent.
      Noi, oamenii de știință, de orice fel de pregătire, din orice parte a lumii, putem să integrăm informații în sens benefic.  

3. Al treilea motiv de optimism e că a fost atât de afectată întreagă lume încât e improbabil ca cineva să se relaxeze înainte de a fi trecut pericolul. Știm sigur că avem măsuri de prevenție care pot scădea viteza cu care se multiplică virusul, că s-au îmbunătățim extrem de mult testele și au apărut testele rapide care ne răspund cu precizie.
  „ Oamenii vor să-și recapete viața normală, de aceea, până la urmă, vor lua decizia corectă și asta înseamnă să respectăm măsurile de distanțare, să avem grijă de cei din jur și să ne vaccinăm când va fi momentul în funcție de categoria de risc în care ne aflăm”, spune medicul.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *