Current track

Title

Artist


Controale rutiere și în spațiile aglomerate din județul Bacău!

#Postat de on noiembrie 17, 2020

Acțiunile poliţiştilor băcăuani, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, au continuat, în ultimele două zile, în sistem integrat. Acestea au vizat, în special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, au fost verificate 405 societăți comerciale şi 770 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 534 de  sancțiuni contravenționale din care 330 pentru nerespectare măsurii protecție individuală, valoarea totală a amenzilor fiind de 70.000 de lei.

Cu ocazia controalelor în trafic, efectuate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane, inclusiv  modul în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.  

Conducătorii tuturor autoturismelor verificate în trafic au fost instruiți de polițiști în privinţa respectării prevederilor L55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *