Current track

Title

Artist


Accidentul rutier de la Cornu Luncii, provocat de un şofer grăbit

#Postat de on noiembrie 13, 2020

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi la prânz, pe un drum județean din zona localității Cornu Luncii (amănunte, AICI).

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că A.I., de 21 de ani, din comuna Slatina, conducea un autoturism marca Audi pe DJ 209A, din direcția Cornu Luncii spre comuna Mălini. La un moment dat, acesta a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule staționate la semafor, înainte de podul de peste râul Moldova. În scurt timp, a intrat în coliziune cu un automobil Smart, condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 24 de ani. În urma impactului, șoferul autoturismului Smart a fost rănit destul de grav.

El a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu fractură de rotulă la piciorul drept, traumatism cranio-cerebral și comoție cerebrală. Cei doi conducători auto implicați au fost testați cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru „vătămare corporală din culpă”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *