Current track

Title

Artist


Pietrean urmărit la nivel internațional pentru furt, prins de polițiștii din Neamț

#Postat de on octombrie 29, 2020

Un bărbat, de 38 de ani, din Piatra Neamț, căutat de autoritățile din Germania, a fost depistat de polițiști. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru infracțiuni de furt.

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, un bărbat de 38 de ani, urmărit la nivel internațional.

,,Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania.

În fapt, în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, bărbatul împreună cu alte persoane s-ar fi deplasat în diferite societăți comerciale din Germania, unde, profitând de neatenția victimelor, le-ar fi sustras gențile în care se aflau sume de bani sau alte valori, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 3.000 de euro.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare”, informează IPJ Neamț.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *