Current track

Title

Artist


Le-ați văzut? Două minore sunt căutate de poliție după ce au dispărut dintr-un centru de plasament

#Postat de on octombrie 26, 2020

Polițiștii nemțeni caută două minore în vârstă de 17 ani fiecare, fugite dintr-un centru de plasament din Piatra Neamț. Persoanele care pot oferi informații despre fete sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați pe 25 octombrie de reprezentații Complexului de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamţ despre faptul că minorele ȘTIRBU GABRIELA IUSTINA și MACIU CRISTINA GEORGIANA, ambele în vârstă de 17 ani, au părăsit voluntar în cursul aceleiași zile centrul unde acestea erau instituționalizate și nu s-au mai întors.

Semnalmente Ştirbu Gabriela Iustina: înălţime – 1,50 m, greutate – 50 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, iar pe mâna dreaptă, în prelungirea degetului mare are tatuat un șarpe.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni de trening negri, geacă neagră, fiind încălțată cu adidași albi.

Semnalmente Maciu Cristina Georgiana: înălţime – 1,70 m, greutate – 48 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, iar pe antrebrațul mâinii drepte are tatuat semnul infinit.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albă, pantaloni tip jeans albi, geacă din piele albă, fiind încălțată cu pantofi negri.

Polițiștii au efectuat verificări atât pe raza municipiului Piatra Neamț, cât și la persoanele și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acestea, fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării celor două minore.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa IPJ Neamț

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *