Current track

Title

Artist


Zi deosebită pentru credincioșii Parohiei Crâng

#Postat de on octombrie 19, 2020

Zi deosebită pentru credincioșii Parohiei Crâng


Protopopiatul Bârlad, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit Sfânta Liturghie și a hirotonit întru preot pe noul paroh al acestei comunități.

În cadrul Sfintei Liturghii, Părintele Episcop Ignatie a hirotonit întru preot pe diaconul Alin Popa, cel care va fi paroh al credincioșilor din localitatea Crâng. La finalul slujbei, Preasfinția Sa l-a instalat pe noul paroh, oferindu-i Sfânta Evanghelie,  Sfânta Cruce si cheile sfântului locaș.
Enoriașii prezenți la această slujbă deosebită au păstrat distanța fizică și au purtat măști, repectând cu sfințenie regulile impuse de pandemia cu care suntem nevoiți să trăim.

PS Ignatie, care abia s-a refăcut după cumplita boală Covid-19, a avut un cuvânt de învățăturã în care a arătat credincioșilor importanța relației credicioșilor cu Dumnezeu: „Relația cu Dumnezeu este aidoma cu relația dintre mire si mireasă. Mirele si mireasa își făgăduiesc unul altuia dragoste, fidelitate, răbdare, disponibilitate și jertfă. Când păcătuim, noi devenim infideli lui Dumnezeu”, a punctat PS Ignatie.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *