Current track

Title

Artist


Percheziții la Rădăuţi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

#Postat de on septembrie 14, 2020

Polițiștii de la investigarea fraudelor economice au pus în executare patru mandate de percheziție, în mai multe locații din municipiul Rădăuți. Au fost vizați comercianți din Bazarul ”Voința”, despre care anterior s-au adunate date că ar fi implicați în contrabandă de țigări. Cea mai mare captură a fost realizată la imobilul unui rădăuțean în vârstă de 66 de ani, unde s-au găsit 10.750 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, în valoare estimativă de 134.375 lei. Polițiștii au ridicat din casa bărbatului și suma de 26.850 lei, care se bănuiește că ar proveni din contrabandă și pe care acesta nu a putut să o justifice. Totodată, în casa unei femei în vârstă de 37 de ani, din Rădăuți, a fost găsită cantitatea de 965 pachete de țigări, în valoare estimată de peste 12.000 de lei.

Perchezițiile au continuat în bazarul „ Voința” din municipiul Rădăuți, la spațiile comerciale utilizate de cei percheziționați acasă. De acolo au fost ridicate 286 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând denumirea unor mărci înregistrate, cu o valoare estimată de peste 45.000 lei. În total, cumulând bunurile ridicate și banii, confiscările au o valoare de peste 220.000 de lei.

Pe numele bărbatului de 66 de ani, la care s-a găsit cantitatea mare de țigări, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a tuturor persoanelor implicate.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *