Current track

Title

Artist


Accident rutier la Nisiporeşti. Doi copii au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale

#Postat de on august 20, 2020

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs joi, 20 august, în Nisiporești din comuna Botești, judeţul Neamţ.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

,,Prin apel la 112, în jurul orei 15:31, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Nisiporești din comuna Botești. În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate. Victimele acestui accident sunt doi copii, pasageri din autoturism. Un copil de 10 ani a fost preluat de echipajul de paramedici, iar un copil de 9 luni a fost preluat de echipajul de la SAJ. După ce au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ambele victime au fost transportate la CPU Roman.

Echipajul de intervenție a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au degajat, curățat și spălat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier„, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

foto ilustrativ

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *