Current track

Title

Artist


ACUM: Incendiu la o fabrică de pâine din Piatra Neamţ. Intervin pompierii pietreni (FOTO/VIDEO)

#Postat de on august 10, 2020

Ştire în curs de actualizare…

În aceste momente, echipajele ISU Neamţ intervin la o misiune de stingere incendiu la o fabrică de pâine (Panmont) din municipiul Piatra Neamţ, în zona Pieţei Centrale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, incendiul se manifestă generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii pietreni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Update:

,,Prin apel la 112, la ora 09:37, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fabrică de pâine din municipiul Piatra-Neamț. Au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD). La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Datorită planșeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii„, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *