Current track

Title

Artist


Bărbat (33 ani) rănit în timp ce încerca să stingă focul care-i cuprinsese casa 

#Postat de on august 6, 2020

Bărbat (33 ani) rănit în timp ce încerca să stingă focul care-i cuprinsese casa


Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit joi dimineata, in jurul orei 2.00, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Stînca, comuna Zvoriștea.
Focul era extins, ardeau mansarda și terasa casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o bucătărie de vară.
Pompierii militari au preluat o victimă (un bărbat de 33 de ani), care în încercarea de a stinge focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri.
După ce i-au acordat primul ajutor medical și i-au imobilizat coloana vertebrală și coloana cervicală (cu un guler special), salvatorii au predat rănitul unui echipaj SAJ, care a ajuns ulterior la locul intervenției.
Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de
specialitate.
Conform ISU Suceava, incendiul a izbucnit din zona mansardei, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de echipamentul de iluminat electric amplasat necorespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:50, iar pompierii au salvat parterul casei de locuit și bucătăria de vară, cu bunurile aferente.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *