Current track

Title

Artist


Imagini de astăzi, în această după-amiază din Beirut, în Liban, unde cel puțin 10 oameni au murit în urma exploziei care a avut loc

#Postat de on august 4, 2020

Imagini astăzi în această după-amiază din Beirut, în Liban

Imagini astăzi în această după-amiază din Beirut, în Liban unde o explozie uriașă a zguduit capitala și urmările le puteți vedea în video în timp ce se vede că fumul continuă să crească din ceea ce pare a fi zona portului din Beirut.

Două explozii puternice au zguduit capitala libaneză Beirut, relatează site-ul Russia Today.

Cel puțin zece persoane și-au pierdut viața în urma exploziilor, relatează Reuters. Totodată, numeroase persoane au fost rănite, însă un bilanț nu a fost anunțat încă de autorități.

Presa arabă vorbește despre două explozii care au avut loc în zona portului, însă motivele rămân încă necunoscute. Mai multe persoane au fost rănite, dar numărul acestora nu este clar.

Ministrul libanez al sănătății a vorbit despre „un număr foarte mare de răniți”.

Totodată, au apărut și imagini cu urmările deflagrației.

Se văd clădirile cu geamurile sparte, dar și mașini grav avariate de suflul exploziei.

Explozia a avut loc în portul din Beirut, iar mai multe cartiere au fost zguduite. Totodată, geamurile mai multor clădiri au fost sparte. Cauzele exploziei sunt necunoscute în acest moment. Potrivit Daily Star din Liban, deflagrația ar fi fost provocată de mai multe artificii, fără să fie vorba de un atac.

Update: Aproape 4000 de răniți și 78 de morți se cunosc la momentul actual.



Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *