Current track

Title

Artist


Șofer de microbuz amendat cu 5.000 de euro

#Postat de on august 3, 2020

Șofer de microbuz amendat cu 5.000 de euro.

Șoferul român a fost oprit și sancționat de Serviciul de control al transportului rutier al Poliției Locale, din Verona, ca parte a operațiunilor comandate de prefect.

Patrulele de poliție au oprit mai multe vehicule în zona orașului Verona, cu scopul de a identifica șoferii care efectuează transport ilegal de persoane și mărfuri de-a lungul traseului Verona – România și retur. Într-un  vehicol au găsit numeroase colete cu destinații diverse și cu numele celor care le-au livrat, precum și un dispozitiv pentru cântărirea mărfii.

Șoferul român nu a putut face dovada niciunei autorizații de transport internațional de colete. El a primit o amendă de 5.000 de euro, iar vehiculul a fost pus sub sechestru administrativ.

Patrulele de poliție încercau să contracareze circulația microbuzelor care efectuează transport abuziv de persoane și mărfuri spre și dinspre Europa de Est.

Acestea sunt încărcate peste limita legală admisă, prețurile de transport sunt foarte accesibile. Pe de altă parte, acestea concurează ilegal transportatorii cu licențe.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *