Current track

Title

Artist


Cetatea de Scaun Suceava devine scenă pentru spectacolul concert „PiSiCi”

#Postat de on iulie 31, 2020

Cetatea de Scaun Suceava devine  scenă pentru spectacolul concert „PiSiCi”

“După concertul Pisicilor pe acoperișul teatrului din Suceava, care a însemnat emoție și bucurie atât pentru actori cât și pentru spectatori, ne-am gândit la un loc aparte, pentru cea de-a doua întâlnire cu „PiSiCi” în aer liber.

Impunătoarea Cetate de Scaun a Sucevei devine astfel scenă pentru spectacolul concert „PiSiCi”, unde vă așteptăm cu drag, sâmbătă, 1 august, la ora 19:00”, au transmis reprezentanții teatrului sucevean.

Pe data de 7 august spectatorii sunt invitați să li se alăture la un nou spectacol cu priză la public – „Tragicomedia lui Don Cristóbal și a Rositei”, de Federico García Lorca, care va avea loc în Parcul de Agrement Tătărași, la ora 19:00.

Pentru că sucevenilor le sunt tare dragi PiSiCi-le, un al doilea spectacol va avea loc, pe 16 august, în Centru, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, la ora 19:00.

„Sperăm să fiți alături de noi la aceste evenimente mult așteptate, organizate de Teatrul Municipal «Matei Vișniec» Suceava cu respectarea măsurilor impuse de pandemie”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *