Current track

Title

Artist


384 de milioane de lei pentru Programul de iluminat stradal!

#Postat de on iulie 23, 2020

Programată inițial pentru data de 20 iulie, înscrierea în cadrul Programului de Iluminat public stradal se va relua începând cu data de vineri, 24 iulie, ora 10.00, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu, în urma semnalării de către aplicanți a unor disfuncționalități ale aplicației informatice prin care se fac înscrierile.

Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public va fi deschisă până la data de 22 septembrie 2020, termenul inițial fiind 17 septembrie, a mai comunicat instituția, precizând că numerele de înregistrare alocate dosarelor înscrise în aplicația informatică până la acest moment sunt anulate.

Solicitanții care s-au înscris în Program vor avea posibilitatea de a se reînscrie, începând cu 24 iulie. Programul de iluminat stradal,  finanţat de AFM, în valoare totală de 384 de milioane de lei, se adresează administraţiilor publice locale care pot beneficia de fonduri pentru îmbunătăţirea sistemului de iluminat public prin folosirea unor tehnologii moderne, eficiente energetic, mai puţin poluante și  care  vor reduce costurile pentru iluminatul stradal.

Eligibile sunt toate unităţile administrativ –teritoriale  din țară, acestea fiind împărţite în două categorii: UAT-uri de până la 4.000 de locuitori pentru care suma maximă eligibilă va fi de 500.000 de lei şi UAT-uri de peste 4.001 locuitori pentru care suma maximă eligibilă va fi de 1.000.000 de lei.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *