Current track

Title

Artist


Poliția Locală a Municipiului Bacău partener în campania națională de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive „Fii Liber!”

#Postat de on iulie 17, 2020

Poliția Locală a Municipiului Bacău s-a alăturat Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, în calitate de partener, în vederea desfășurării de activități în cadrul campaniei naționale de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive „Fii Liber! În acest spațiu nu se consumă droguri”.

Scopul campaniei este creșterea nivelului de informare, sensibilizare și conștientizare cu privire la efectele medico-psiho-sociale ale consumului de substanțe noi psihoactive, precum și dezvoltarea unor atitudini și practici de viață sănătoasă a populației generale 15-64 ani.

Mesajul campaniei promovat prin afișe, pliante, brățări, rucsacuri și plăcuțe cu mesajul „În acest spațiu NU se consumă droguri – Fii Liber!” a fost transmis pe terasele a 5 restaurante. Astfel de acțiuni de informare și conștientizare se vor derula alături de partenerii campaniei până în luna septembrie 2020.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *