Current track

Title

Artist


Au furat din magazine folosind violența față de angajați

#Postat de on iulie 9, 2020

La data de 8 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au identificat doi bărbati de 37, respectiv 20 ani, ambii din Bacău, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Alături de poliţişti, la acţiunea operativă desfăşurată au participat jandarmi şi poliţişti locali.

În perioada aprilie-iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul unor produse alimentare din mai multe puncte de lucru ale aceleiaşi societăţi comerciale, respectiv pătrunderea, în seara zilei de 1 iulie a.c., şi sustragerea unor produse alimentare prin exercitarea unor acte de violenţă faţă de angajaţii unui magazin de pe strada Letea, aceleaşi fapte s-ar fi petrecut şi la data de 30 aprilie a.c. într-un magazin de pe strada Aeroportului, iar la data de 8 mai a.c., într-un magazin situat pe strada Republicii, toate în municipiul Bacău.

Urmare a activităţilor specifice efectuate au fost identificaţi cei bănuiţi de comiterea acestor fapte, iar la data de 8 iulie a.c. cei doi bărbaţi de 37, respectiv 20 ani au fost depistaţi şi reţinuţi pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *