Current track

Title

Artist


A furat încasările unei săli de jocuri și i-a jucat la păcănele

#Postat de on iulie 9, 2020

Un bărbat de 34 de ani, din Fălticeni, este cercetat pentru furt calificat, după ce, miercuri seara, a furat bani dintr-o sală de jocuri din localitate, pe care mai apoi i-a jucat la păcănele. Fapta a fost reclamată la 112, în jurul orei 20, de cariera sălii de jocuri, care a afirmat că i-a fost sustrasă suma de 1.200 de lei.

Cercetările demarate de polițiști au stabilit că seara trecută, 8 iulie, în jurul orei 18.30, femeia se afla în interiorul sălii de jocuri, iar la un moment dat a observat că lipsesc banui dintr-un sertar aflat sub bar, chiar dacă sertarul fusese încuiat cu cheia. În zona apropiată sălii de jocuri a fost depistat Eusebiu S., un bărbat de 34 de ani din localitate, care în urma confruntării cu gestionara s-a dovedit a fi singura persoană care se afla în interior în momentul comiterii furtului.

Acesta a recunoscut că a sustras cheia de la sertar într-un moment de neatenție al femeii, iar din interiorul acestuia a luat suma de 1.200 lei, pe care i-a jucat apoi la un joc de tip slot machine. El este cercetat acum în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *