Current track

Title

Artist


Beat și fără permis, s-a răsturnat cu motocicleta într-un șanț

#Postat de on iulie 3, 2020

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Stulpicani, aflat la bordul unei motociclete pe care o conducea prin localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului. Omul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar din verificările polițiștilor a rezultat că acesta băuse înainte de a porni la drum și nici nu avea permis de conducere.

Accidentul s-a petrecut joi după amiază, în timp ce bărbatul se plimba cu motocicleta pe drumul județean 177A, prin localitatea în care locuiește. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul din partea stângă a drumului. În urma impactului cu solul, bărbatul a fost rănit destul de serios, fiind preluat de către echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Estilotestul a arătat 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date a rezultat că bărbatul de 43 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Mai mult, iar moticicleta este radiată din circulaţie din Italia de la data de 27 martie 2014.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „vătămare corporală din culpă”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *