Current track

Title

Artist


Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

#Postat de on iunie 30, 2020

Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

S-a dat un Ordin important în Ministerul de Interne! Jandarmii devin polițiști. Informația a fost confirmată de Cosmin Andreica, de la Sindicatul Europol. Peste 9.000 de jandarmi au fost transformați în polițiști. Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că acesta ar putea fi începutul pentru destructurarea Jandarmeriei Române – un subiect despre care s-a vorbit pe larg în toamna anului trecut. Rămâne de văzut dacă acest lucru chiar se va întâmpla.

Dar să revenim la dispoziția prin care mii de jandarmi au fost transformați în polițiști. Conform unui Ordin comun al Inspectoratului General al Poliției Române și cel al Jandarmeriei, jandarmii vor deveni parte integrantă și stabilă în forțele de poliție, acesta fiind un pas uriaș spre transformarea jandarmilor în polițiști.

Conform unei dispoziții comune a Inspectoratelor Generale ale Poliției Române și Jandarmeriei, programul de lucru al celor două arme va fi uniformizat pentru a putea fi executate misiunile în comun, efectivele de jandarmi vor fi planificate pentru executarea de acțiuni în comun la aceeași unitate de poliție pentru o perioadă de cel puțin 3 luni, iar misiunile de mică amploare, cum ar fi monitorizarea deplasării suporterilor, însoțirea transporturilor speciale, executări silite, manifestări sportive, vor fi executate de către patrule mixte.

Totodată, în cazul în care la nivelul structurilor de poliție nu există autospeciale suficiente, pentru funcționarea dispozitivului de ordine și siguranță publică vor fi utilizate autospecialele din dotarea structurilor de jandarmi. Sindicaliștii din Poliție apreciază acest prim pas făcut de cele două structuri.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *