Current track

Title

Artist


Circulația feroviară este oprită de la prima oră a dimineții pe distanța Gura Humorului-Frasin, unde calea ferată a fost inundată de apă și aluviuni

#Postat de on iunie 22, 2020

Circulația feroviară este oprită de la prima oră a dimineții pe distanța Gura Humorului-Frasin, unde calea ferată a fost inundată de apă și aluviuni.

Sursa foto: TVR 1

Traficul feroviar spre Ardeal este blocat.
Mecanicul trenului R 5720 (Câmpulung Moldovenesc – Suceava) a anunțat că nivelul apei a depășit ciuperca șinei și a oprit trenul, anunțându-și superiorii. Sunt oprite în trafic patru trenuri, din care două de lung parcurs.Este vorba de trenul IR 1833 Iași-Timișoara Nord, oprit în Gara Suceava, și IR 1653 București Nord-Vatra Dornei, oprit la Gura Humorului. Mai staționează două trenuri de scurt parcurs, Câmpulung Suceava și Suceava – Ilva Mică.În urma verificărilor efectuate la fața locului de către personalul de specialitate al Regionalei CF Iași, linia Gura Humorului-Frasin a fost închisă pentru intervenții. Pe lângă nivelul crescut al apei, și terasamentul liniei a fost spălat. Personalul Diviziei Linii efectuează lucrări pentru reluarea circulației.

Problema pare una destul de serioasă deoarece cei de la CFR pregătesc transbordare auto între Frasin și Gura Humorului.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *