Current track

Title

Artist


Zborul extern spre Memmingen, reluat de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”

#Postat de on iunie 19, 2020

O parte din cursele externe au fost reluate vineri, 19 iunie, de pe Aeroportul Suceava, cu zborul spre Memmingen. Urmează ca, pe măsură ce situația epidemică o va permite, să fie reluate şi zborurile spre destinații din Italia și spre Londra.

Totodată, din 3 iulie, va fi inaugurată cursa Suceava-Viena, iar din 10 iulie, Suceava-Larnaca. Ambele au două frecvențe săptămânale, respectiv luni și vineri. Iar de la 1 iulie, Tarom va relua în grafic normal cursele spre București, cu 13 frecvențe pe săptămână. O nouă cursă aeriană spre Germania va fi introdusă începând cu 3 august, respectiv Suceava-Dortmund.

În contextul epidemiologic actual, trebuie respectate anumite măsuri de protecţie: să fie păstrată distanța fizică de 1,5 metri între persoane; pasagerii vor purta masca poziționată peste gură și nas, îşi vor dezinfecta frecvent mâinile. Totodată, pasagerii trebuie sa păstreze permanent contactul cu operatorul aerian pentru a fi la curent cu eventualele noutăți referitoare la zborul respectiv și se vor prezenta obligatoriu la aeroport cu 3 ore înainte de ora zborului.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *