Current track

Title

Artist


Pietrenii invitați la o ”proiecție de film ca la ea acasă”. Cinema de tip drive-in, la Sala Polivalentă Piatra Neamț

#Postat de on iunie 19, 2020

Sâmbătă, 27 iunie, Asociația Sens Civic organizează în parcarea Sălii Polivalente din municipiul Piatra Neamț evenimentul „Filme pe roate“, o seară de film de tip drive-in. Potrivit organizatorilor evenimentului, accesul se va face pe bază de donație minimă la intrare și în limita locurilor disponibile.

,,Nu este nevoie să amintim de perioada de pe urma căreia încercăm să ne recuperăm. Ne-am dorit atât de mult să ne putem mișca, plimba sau deplasa în voie, să participăm la acțiuni care să implice și alte persoane. Astfel, prin seara noastră de film ne propunem să susținem comunitatea locală, să prezentăm un model de responsabilitate respectând toate normele de siguranță și nu în ultimul rând, să oferim publicului ocazia de a se simți bine și de a se bucura de magia filmului.


Filmul va rula în intervalul orar 21:00 – 1:00, iar intrarea se va face pe baza unei donații minime de 15 lei de persoană, accesul în parcare fiind posibil începând cu ora 20:30. Vom folosi donațiile adunate în urma evenimentului pentru a ajuta un caz umanitar din Neamț.


Tema filmului, mai multe detalii, dar și surprize pregătite de organizatori vor fi anunțate în curând pe pagina evenimentului de Facebook, respectiv pe pagina Maratonului „Piatra Peste Vale”,
potrivit pr-ului Prună Cristiana.

Astfel, proiecțiile cinematografice vor rula în intervalul orar ora 21:00-1:00, cu respectarea măsurilor speciale de prevenire a infecției cu coronavirus.

Reamintim că pe 17 iunie, la Roman a avut loc deschiderea primului cinematograf în aer liber, de tip drive-in (vezi știrea AICI). Proiecțiile cinematografice au rulat pentru un număr maxim de 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi AICI.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *