Current track

Title

Artist


Vești bune! Se redeschid locurile de joacă din Piatra Neamț

#Postat de on iunie 10, 2020

Vești bune pentru părinți și copii! Reprezentanții Primăriei Piatra Neamț anunță că de vineri, 12 iunie, se vor deschide locurile de joacă publice din municipiul Piatra-Neamț.

Mulțumesc domnului prefect George Lazăr pentru reacția promptă și favorabilă la solicitarea pe care i-am adresat-o. În Piatra Neamț sunt 46 de locuri de joacă publice pentru care anul acesta am demarat o amplă acțiune de reabilitate și modernizare. Pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus vă rog să ne supraveghem copii pentru respectarea distanțării sociale. Municipalitatea pietreană va dezinfecta periodic locurile de joacă deschise.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Lucrările care au demarat încă din luna februarie, au constat în: modernizarea a 6 locuri de joacă, înlocuirea echipamentelor vechi cu echipamente de joacă noi și moderne, reparația capitală a altor 12 locuri de joacă și reparații punctuale și înlocuiri de echipamente uzate la încă 10 locuri de joacă.

Potrivit sursei citate, este vorba despre următoarele locuri de joacă: Parc Aurora, strada Brândușelor, strada Mihai Viteazu – bloc C5, strada Pompiliu Clement, Strada Rovine, strada Aleea Ulmilor la intersecția cu strada Mihai Viteazu.

foto: facebook

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *