Current track

Title

Artist


Biciclist beat lovit de maşină, după ce a intrat pe drumul principal fără să se asigure

#Postat de on mai 28, 2020

 

Un biciclist în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital după ce a ieșit de pe un drum comunal, pe un drum județean, fără a se asigura, fiind acroșat de o mașină. Accidentul s-a produs miercuri dimineață, la Stulpicani. Din cercetările poliției rezultă că bărbatul de pe bicicletă era sub influenţa alcoolului şi a pătruns pe drumul județean care străbate comuna Stulpicani, fără a acorda prioritate unei autoutilitare care se deplasa pe drumul cu prioritate. Biciclistul a fost acroșat destul de violent și proiectat pe carosabil.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial minor și cu arcada spartă. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea concentrația de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Deși principalul vinovat de accident este biciclistul, care era băut și nu s-a asigurat, polițiștii fac cercetări și față de șofer, având suspiciuni legate de viteza cu care circula acesta în condiții de carosabil umed.

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *