Current track

Title

Artist


Autoturism incediat de doi copii de zece ani

#Postat de on mai 26, 2020

 

Un autoturism parcat în apropiere de stația CFR Sadova a luat foc în interior, seara trecută. Mașina nu era pornită de luni bune, nu avea baterie, astfel că inițial era greu de explicat de la ce a pornit incendiul.

Din cercetările poliției a rezultat că proprietarul vehiculului a lăsat portierele descuiate, iar doi gemeni în vârstă de 10 ani au intrat în maşină, cu intenţia să se joace înăuntru. Găsind în torpedo o candelă și o cutie de chibrituri, au aprins lumânarea și au așezat-o pe bord. Cei doi şi-au continuat joaca, iar la un moment dat au scăpat candela pe covorul din cauciuc de lângă scaunul șoferului, care s-a aprins în urma răspândirii de ceară lichidă. Cei mici au încercat să stingă focul, însă fără succes, aşa că s-au speriat și au fugit acasă.

Incendiul a fost stins de administratorul societății în curtea căreia fusese lăsată maşina, bărbatul anunţând incidentul la 112. A fost solicitată intervenția unei echipe ISU, în vederea efectuării cercetărilor de specialitate. Aceasta a stabilit că autoturismul a ars în partea interioară și în zona portbagajului, compartimentul motor nefiind afectat.

Polițiștii i-au indentificat pe micii piromani și s-au deplasat la domiciliul lor. Din discuțiile purtate cu mama minorilor, cei doi copii nu au suferit leziuni fizice. Se efectuează cercetări pentru „distrugere din culpă”.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *