Current track

Title

Artist


(FOTO) Doi motocicliști din Bicaz au vrut să fugă de oamenii legii. Unul s-a izbit în mașina Poliției

#Postat de on aprilie 24, 2020

(FOTO) Doi motocicliști din Bicaz au vrut să fugă de oamenii legii. Unul s-a izbit în mașina Poliției

La data de 22 aprilie a.c., în timp ce polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene acționau pe linia combaterii excesului de viteză, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a doi motocicliști care se deplasau pe DN 12 C, în orașul Bicaz.

,,Cei doi conducători ai vehiculelor nu s-au conformat semnalului polițistilor și au efectuat manevra de întoarcere pentru a-și asigura scăparea, polițiștii procedând la urmărirea acestora.

La scurt timp, pe o stradă din Bicaz, unul dintre conducătorii motocicletelor, un tânăr de 19 ani, din Tazlău, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga fără a se asigura, moment în care ar fi acroșat autospeciala de poliție. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tânărului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Celălalt tânăr, de 21 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Piatra Neamț, fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și a interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.”, potrivit reprezentanților IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *