Current track

Title

Artist


Coronavirus: Rezultatul testării prințului Charles a fost pozitiv, dar „se află într-o stare bună de sănătate”

#Postat de on martie 25, 2020

Coronavirus: Rezultatul testării prințului Charles a fost pozitiv, dar „se află într-o stare bună de sănătate”.

Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunțat Clarence House.

Prințul Charles, în 71 de ani, prezintă simptome ușoare „dar în rest rămâne sănătos”, a declarat un purtător de cuvânt, adăugând că ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost testată, dar nu are virusul.

Coronavirus: Rezultatul testării prințului Charles a fost pozitiv, dar „se află într-o stare bună de sănătate”

Atât Charles, cât și Camilla se autoizolează acum la Balmoral.

Palatul Buckingham a transmis că regina și-a văzut ultima dată fiul pe 12 martie, dar și că „rămâne în stare bună de sănătate”.

Regina, după cum se comunică de la palat, „urmează toate sfaturile adecvate cu privire la menținerea unei stări bune de sănătate”.

O declarație a Clarence House informează: „În conformitate cu guvernul și sfatul medical, prințul și ducesa sunt acum auto-izolați la domiciliu în Scoția.”  „Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile necesare pentru testare.”

„Nu este posibil să se stabilească de unde s-a contaminat prințul cu virusul, din cauza numărului mare de activități pe care le-a efectuat în funcția sa publică în ultimele săptămâni”.

Sursa: https://www.bbc.com/

The post Coronavirus: Rezultatul testării prințului Charles a fost pozitiv, dar „se află într-o stare bună de sănătate” appeared first on JurnaldeRadauti.ro.