Current track

Title

Artist


Orașe ÎNCHISE în Marea Britanie! Peste jumătate din REZERVĂRILE făcute până la sfârșitul lunii martie pentru Roma- ANULATE!

#Postat de on martie 3, 2020

Teama provocată de noul coronavirus afectează orașe întregi din Marea Britanie, dar și turismul din Roma, una dintre cele mai populare destinații din peninsulă, deși capitala Italiei nu se află de focarul de contagiune din nordul țării, informează AFP. În condițiile în care turismul este responsabil de 13 la sută din PIB-ul Italiei, anularea rezervărilor lovește nu numai zonele afectate de coronavirus, ci și în celelalte. Este cazul Romei, unde peste jumătate din rezervările făcute până la sfârșitul lunii martie au fost anulate. Numărul persoanelor din Italia contaminate cu noul coronavirus a ajuns ieri la 1.835 de cazuri confirmate în Italia, cu 258 mai mult decât duminică.

Ministrul sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock nu exclude ca unele orașe să fie închise dacă amenințarea coronavirusului va crește. Hancock a spus că, în ciuda unui „dezavantaj economic și social imens”, va urma izolarea orașelor din Marea Britanie dacă situația se agravează. El a recunoscut că este „inevitabil” ca virusul să continue să se răspândească după ce trei noi cazuri au fost identificate în Marea Britanie, inclusiv un membru al personalului de la o școală.Ministrul sănătății a confirmat că „măsurile de dispersare a populației”, cum ar fi interzicerea adunărilor publice și anularea meciurilor de fotbal, ar putea fi luate în considerare de către Guvern, în timp ce închiderea școlilor poate deveni „necesară”.

Acțiunile de urgență concepute să restricționeze Covid-19 dacă devine endemic vor fi doar „temporare”, a spus Hancock.

The post Orașe ÎNCHISE în Marea Britanie! Peste jumătate din REZERVĂRILE făcute până la sfârșitul lunii martie pentru Roma- ANULATE! appeared first on JurnaldeRadauti.ro.