Current track

Title

Artist


S-a semnat contractul pentru un drum paralel cu E85 și care face legătura cu Centura Bacăului

#Postat de on martie 2, 2020

 

????̆?? ?-? ?????? ?????????? ?? ?????????? ?̦? ??????̦?? ?????? ???????????? ?̦? ???????????? ???? ??????? ??? ?????? ?????̦??? ?? ???, ????? ?̂???? ????????̆?̦??? ??????? ??̆??????-????????

Valoarea lucrărilor este de 4,2 milioane de lei, cu TVA, suma fiind asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Bacău iar termenul de execuție a lucrărilor este de aproximativ 12 luni

Investiția vine să se adauge proiectelor implementate de Consiliul Județean din bugetul propriu, doar în 2019, suma investită pentru infrastructura rutieră fiind de peste 56 de milioane de lei din care 132 de kilometri covoare asfaltice.

Sorin Brașoveanu, președinte Consiliul Județean Bacău: ”Vorbim astăzi despre un nou sector de drum județean care va intra în lucrări de reabilitare și modernizare, un drum care acum este din balast; locuitorii din zonă așteaptă investiția, care este finanțată din bugetul propriu al Consiliului Județean, mai ales că este vorba despre un drum paralel cu E85 și care face legătura cu Centura Bacăului și cu viitoarea autostradă A13”.

La semnarea contractului au fost prezenți europarlamentarul Dragoș Benea, fostul Ministru al Transporturilor, deputatul Lucian Șova, primarii și consilieri locali ai localităților Nicolae Bălcescu și Faraoani.

The post S-a semnat contractul pentru un drum paralel cu E85 și care face legătura cu Centura Bacăului appeared first on JurnaldeBacau.ro.