Current track

Title

Artist


Să nu credeţi că e o glumă! Isteria nu are limite. Chinezii se tem că virusul Covid-19, poate fi transmis şi prin flatulenţă….gaze, vânturi…

#Postat de on februarie 28, 2020

La început am crezut că e o glumă dar se pare că nu este aşa.
Teama a apărut după ce un medic a descoperit în fecalele şi urina unui pacient acest virus
 Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din districtul Tongzhou, Beijing, a dat lămuriri, pe contul lor de WeChat, că în mod normal, gazele intestinale nu constituie o altă cale de transmitere a COVID-19. Şi totuşi unii oameni sunt îngrijoraţi mai ales că specialiştii spun că nu este exclusă posibilitatea ca virusul să fie transmis şi pe această cale, dacă cineva se află suficient de aproape de persoana infectată care ar elibera gazele intestinale. Pantalonii şi lenjeria intimă reprezintă un filtru eficient şi nu ar trebui ca lumea să se teamă.
În concluzie, dacă toţi purtăm pantaloni nu ar trebui ca acest Covid-19 să fie un pericol pentru cei din jur.

Oameni buni de la glumă la prostia umană nu e mare distanţă….Vine Postul Mare..Atenţie la fasole, cartofi şi alte alimente care produc gaze, vânturi, flatulaţii şi chiar..pârţuri.
 Doamne fereşte şi apără lumea, de prostie!

 

 

The post Să nu credeţi că e o glumă! Isteria nu are limite. Chinezii se tem că virusul Covid-19, poate fi transmis şi prin flatulenţă….gaze, vânturi… appeared first on JurnaldeRadauti.ro.