Current track

Title

Artist


Au mai rămas pachete cu produse de igienă. Anunţ făcut de Primăria Municipiului Rădăuţi. Ce categorii de persoane pot primi, ajutoarele?

#Postat de on februarie 18, 2020

Având în vedere numărul de pachete cu produse de igienă rămase în stoc după distribuirea aflate pe listele iniţiale, Primăria municipiului Rădăuţi anunţă faptul că, în perioada 18-27 februarie 2020, se primesc cereri de înscriere pe listele suplimentare pentru următoarele categorii de persoane :
  • Copiii şi adulţii cu handicap grav sau accentuat care au domiciliul în municipiul Rădăuţi;
  • Persoanele în situaţie temporară de dificultate, respectiv victime ale calamităţilor, victime ale violenţei domestice, rămase fără locuinţă sau alte situaţii asemănătoare şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate.
Înscrierile în liste se va face numai pe bază de cerere, cu prezentarea copiei actului de identitate şi documente doveditoare.
  1. Pentru copiii cu handicap – se va prezenta certificatul de handicap valabil la data întocmirii listelor ( copie xerox)
  2. Pentru adulţii cu handicap – se va prezenta certificatul de handicap valabil la data întocmirii listelor ( inclusiv anexa la acesta), xerocopie
  3. Pentru persoanele aflate în condiţii de vulnerabilitate, înscrierea în liste se va face după finalizarea anchetei sociale.
De reţinut faptul că distribuirea pachetelor cu produse de igienă se va realiza numai în limita stocului disponibil, până la epuizarea lui.

Reamintim faptul că cererile însoţite de copiile de pe actele de identitate şi documente doveditoare se depun în perioada 18-27 februarie a.c., la Direcţia de Asistenţă Socială, Rădăuţi, strada Volovăţului nr. 47
           Sursa : Primăria municipiului Rădăuţi

The post Au mai rămas pachete cu produse de igienă. Anunţ făcut de Primăria Municipiului Rădăuţi. Ce categorii de persoane pot primi, ajutoarele? appeared first on JurnaldeRadauti.ro.