Ne puteti urmări și pe:

Cheful Florin Popa împreună cu echipa au câștigat bronzul la Stuttgart

Patru echipe românești de bucătari și cofetari participă între 14-19 februarie la Olimpiada Culinară – IKA Culinary Olympics de la Stuttgart. Printre cei care reprezintă România la acest concurs internațional se află și cheful vasluian, Florin Popa. Pasiunea, gustul și rafinamentul produselor i-au adus echipei din care face parte și vasluianul nostru medalia de bronz.




Echipa Regională “Casa Boierului din Deal” – a concurat la categoria “REGIONAL TEAMS”: Lungu Cerasela (Căpitan), Ene Cecilia, Vera Maxim, Arsene Ionuț-Cătălin, Afilipoaie Flavius, Popa Florin, Paul Ionuț Secară au obținut medalia de bronz în cadrul acestei competiții internaționale.

Aceștia s-au prezentat cu produse finger food,festivity dish,meniu gourmet, petit four și desert. Arbitrii au fost plăcut impresionați de aspectul și gustul preparatelor recompensând acest lucru cu o medalie de bronz.

“Fiind vorba de Olimpiadă, cel mai mare eveniment global ce se ține o dată la 4 ani, în care participă o mare parte din elita bucătarilor din lume, e simplu de înțeles dorința tuturora de a participa la acest mare concurs” ne-a declarat Cheful Florin Popa.

Trebuie amintit faptul că echipele olimpice au fost antrenate de Lady Chef Cornelia, Chef Ioan Florescu și Chef Ciprian Nicolescu.

Cristina Rădulescu

Articolul Cheful Florin Popa împreună cu echipa au câștigat bronzul la Stuttgart apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Ne puteti urmări și pe: