Current track

Title

Artist


Parcare pentru TIR-uri finalizată la Onești, în Oborul Săptămânal

#Postat de on februarie 4, 2020

 Un obiectiv important atât pentru oneșteni, cât și pentru șoferii care tranzitează zona a fost dat în folosință ieri și a devenit operațional. Este vorba despre parcarea publică de la Oborul Săptămânal, situată pe DN 11 Onești – Bacău.

  „Am amplasat panouri informative de presemnalizare și de identificare a locației parcării publice de pe Calea Bacăului – DN 11 (Oborul Săptămânal), precum și indicatoare rutiere care interzic staționarea autovehiculelor de mare tonaj. Inaugurarea noii parcări de pe DN 11 Onești – Bacău va avea un impact pozitiv pentru confortul oneștenilor și al conducătorilor de autotrenuri”, spune Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești.

  Nerespectarea noilor restricții și reglementări instituite în municipiul Onești cu privire la oprirea, staționarea și parcarea autotrenurilor pe anumite sectoare de drum va fi sancționată conform legislației în vigoare.

 Tarifele stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Onești pentru această nouă parcare sunt următoarele:20 lei/24 h sau 280 lei/lună – pentru tiruri și subansamble; 3,5 lei/zi – taxă de vânzare autoturisme, motorete, motociclete, scutere sau biciclete; 10 lei/zi – taxă de vânzare camioane.

The post Parcare pentru TIR-uri finalizată la Onești, în Oborul Săptămânal appeared first on JurnaldeBacau.ro.