Current track

Title

Artist


Beneficiile cafelei asupra pisicilor. Trei pui de pisică, salvaţi cu cafea de către un canadian cu suflet uriaş ( Video )

#Postat de on ianuarie 26, 2020

De câteva zile bune, partea de vest a Canadei se confruntă cu temperaturi extrem de scăzute. Un bărbat care se deplasa spre servici, în zona Drayton Valley din regiunea Alberta, a văzut în zăpadă, trei pui de pisică. Bărbatul nu a ezitat şi a încercat să-i salveze pe cei trei pui de pisică care păreau abandonaţi. Deşi unul din ei mişca, celorlalţi doi frăţiori le erau prinse codiţele, în zăpada îngheţată.
“Azi i-am găsit pe cei trei, în drumul spre muncă. Cel mai probabil i-a aruncat cineva. Bieții de ei erau înghețați, așa că mă gândesc eu că au stat afară peste noapte”, a explicat, omul cu inimă mare.
Kendall Diwisch, a gândit repede. S-a deplasat la maşină, a luat paharul de cafea turnând puţin câte puţin pe lângă codiţele îngheţate . Turnând cafea, Kendall Diwisch, le-a salvat viaţa micuţelor pisicuţe, abandonate de un semen de-al nostru, fără inimă.

Bunul samaritean Diwisch a mai spus că a dus pisicile acasă și le-a hrănit şi că încearcă să le găsească un cămin şi stăpâni mai buni ca aceia care i-au aruncat în zăpadă.
 La noi este o vorbă, când este foarte frig : Nici un câine să nu laşi afară!…La canadieni se poate spune de acum : Nici un pui de pisică să nu laşi afară!
  În lume sunt oameni şi Oameni. Cei trei pui de pisică au avut norocul să cunoască şi Oameni
   Sursa : Video şi foto, BBC

The post Beneficiile cafelei asupra pisicilor. Trei pui de pisică, salvaţi cu cafea de către un canadian cu suflet uriaş ( Video ) appeared first on JurnaldeRadauti.ro.