Current track

Title

Artist


(Foto)O scară de bloc evacuată din cauza unui incendiu

#Postat de on ianuarie 6, 2020

(Foto)O scară de bloc evacuată din cauza unui incendiu

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit ,duminică seară, cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 (EPA), în localitate, pe str. Vasile Pârvan, Nr. 18, bl. Z4, scara C, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament.





(Foto)O scară de bloc evacuată din cauza unui incendiu

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta mocnit, dar cu degajarea unei mari cantități de fum. În locuință, pompierii au găsit o persoană aflată în stare de inconștiență. Victima a fost evacuată aceasta primind îngrijiri medicale.

Victima incendiului, un bărbat în vârstă de aproximativ 65 ani a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad, în stare de inconștiență și cu arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare și al capului.
În sprijinul echipajelor de intervenție au mai fost deplasate încă două autospeciale, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime.
Până la sosirea echipajelor de intervenție se autoevacuaseră 12 persoane. Echipajele de intervenție au acționar pentru evacuarea celorlalte persoane, lichidarea incendiului și evacuarea fumului.

“Incendiul se manifestă la etajul șase al unui bloc din zona centrală a localității. Apartamentul în care a izbucnit incendiul este plin cu cărți. Incendiul a fost localizat, iar acum se acționează pentru lichidarea. În afara celor 12 persoane care s-au autoevacuat, pompierii bârlădeni au evacuat alte 25 de persoane” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Bârlad.

Au fost deschise mai multe trape de evacuare a fumului și gazelor toxice.

 

Cristina Rădulescu

Articolul (Foto)O scară de bloc evacuată din cauza unui incendiu apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.